in

Počinio niz krađa. U jednoj su mu pomogle i dvije žene

Foto Policijska uprava zadarska

Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom i utvrdila sumnju da je počinio šest kaznenih djela teške krađe, od čega je jednu tešku krađu počinio zajedno s 36-godišnjakom i dvije žene u dobi od 32 i 42 godine.

Naime, temeljem ranije prikupljenih operativnih saznanja, policijski službenici su 1. ožujka uhitili 28-godišnjaka zbog sumnje da je počinio kaznena djela imovinskog kriminaliteta na pulskom području.  

Sumnjiči ga se da je jedno od kaznenih djela, u večernjim satima 25. siječnja, počinio zajedno s 36-godišnjakom i dvije žene u dobi od 32 i 42 godine, kada su u Ulici Valsaline provalili u ugostiteljski objekt, iz kojeg su otuđili kutiju s raznim  alatom, čime su oštetili 35-godišnjaka za nekoliko stotina eura.

Potom je u periodu od 12. do 22. veljače u Fažani u pet navrata provalio u ugostiteljski objekt iz kojeg je otuđio razna alkohola pića, plinsku bocu i druge predmete, čime je oštetio pravnu osobu iz Zagreba za nekoliko tisuća eura.

Osumnjičeni je jučer u večernjim satima uz kaznenu prijavu priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske dok se protiv drugoosumnjičenog i dvije žene nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku, objavila je istarska policija 3. ožujka 2023.

Foto Policijska uprava istarska - Ilustracija

Uhvatili ga, jer je ukrao tricikl

haker Foto vicky gharat za Pixabay - Ilustracija cyber kriminal internet prevara

Trgovao bitcoinima. Lažni brokeri uzeli mu hrpu novca