in

Policija kod muškarca pronašla heroin, amfetamin, novac, digitalne vage…

Foto MUP Pula

Policijski službenici Policijske postaje Pula-Pola proveli su kriminalističko istraživanje i utvrdili sumnju da je 33-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama te omogućavanje trošenja droga.

Foto MUP Pula
Foto MUP Pula

Policijski službenici su operativnim radom na terenu došli do informacije da se 33-godišnjak bavi preprodajom droge te su ga 19. travnja zaustavili u Budicinovoj ulici u Puli, a muškaraca je tada kod sebe imao 2.1 grama amfetamina i 0.65 grama heroina.

Sljedećeg dana su policijski službenici, temeljem naloga nadležnog suda, obavili pretragu osumnjičenika i stana kojeg koristi u Puli te su prilikom pretrage pronašli vrećicu s 87 grama heroina, kutiju s 12 kapsula u kojima se nalazio heroin, vrećicu s 15 grama amfetamina, vrećicu s 1.1 gram marihuane, tri precizne digitalne vage, četiri mobilna uređaja i novac za koji se pretpostavlja da potječe od preprodaje droge.

Foto policija

Policija je oduzela pronađene predmete te je utvrdila da je 33-godišnjak, osim što je preprodavao drogu, počinio i kazneno djelo omogućavanje trošenja droga, odnosno da je jednoj osobi dao drogu te joj je omogućio da drogu konzumira u njegovom stanu.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, danas u jutarnjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, uz kaznenu prijavu koja se podnosi nadležnom odvjetništvu.

Foto MUP Pula
Foto MUP Pula

POREČ: Izgorio Ford, požar zahvatio još jedno vozilo

Foto Gradska knjižnica Buje

NOĆ KNJIGA U BUJAMA: Humanitarni sajam, književna večer s Đaninom Bubolom i radionica za djecu