in

Policija našla nasad marihuane u šumi. Vlasnici uhvaćeni kad su došli zalijevati

Foto Policijska uprava istarska

Policijski službenici zatekli su osumnjičene na djelu, odnosno uhvatili su ih kako zalijevaju i podrezuju indijsku konoplju  

marihuana nasad droga foto policija
Foto Policijska uprava istarska

Policijski službenici Policijske postaje Pazin s Ispostavom Buzet proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana u dobi od 27 i 24 godina zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Policijski službenici su operativnim radom na terenu utvrdili da se u šumi, nedaleko mjesta Podrebar kod Buzeta, nalaze nasadi indijske konoplje te su poduzimali radnje u cilju pronalaska osoba koje su posadile biljke. U petak, 9. rujna oko 18 sati, do nasada su došla dvojica mlađih muškaraca te su počeli održavati biljke, odnosno zalijevati ih i podrezivati. Policijski službenici su ih uhitili, a obavljenim očevidom utvrđeno je kako se u šumi nalazi 51 stabljika indijske konoplje, različitih visina, od 3 pa sve do 255 centimetara.

Zbog sumnje da su nezakonito proizvodili tvari koje se nalaze na popisu droga, policijski službenici priveli su osumnjičene 10. rujna u poslijepodnevnim satima u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske te su protiv njih podnijeli kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu, objavila je istarska policija 11. rujna 2022.

marihuana indijska konoplja Foto Policijska uprava istarska
Foto Policijska uprava istarska

policija

Ušla u kružni tok u krivom smjeru i izazvala prometnu nesreću

Foto Rukometni klub Poreč

Porečani pobjedom otvorili novu sezonu