in

Policija objavila detalje nesreće kod Marčane: Poginuli djevojka i muškarac, jedna osoba ozlijeđena

U prometnoj nesreći, koja se dogodila jučer oko 20.20 sati kod Marčane, poginule su dvije osobe. Nesreća se dogodila kada je 45-godišnjak upravljao automobilom Alfa Romeo, pulske registracijske oznake, državnom cestom D-66 iz smjera Barbana prema Marčani. Dolaskom do zavoja, vozač je zbog neprilagođene brzine kretanja prešao na suprotnu stranu kolnika, gdje se sudario s automobilom Opel Astra, pulske registracijske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljala 24-godišnjakinja.

U prometnoj nesreći na mjestu događaja preminuli su 45-godišnji vozač iz Marčane i 24-godišnja vozačica iz Labina, a niti jedan od njih nije koristio sigurnosni pojas u vožnji. Tijela preminulih prevezena su na Odjel patologije Opće bolnice Pula radi obavljanja obdukcije.

Zbog zadobivenih ozljeda, 50-godišnja suvozačica iz Alfe prevezena je u pulsku bolnicu, gdje je utvrđeno kako je lakše ozlijeđena.

Za vrijeme obavljanja očevida, od 20.20 do 24 sata, promet je bio u prekidu od Marčane do skretanja za Krnicu te se vozilo obilaznim pravcima, objavila je istarska policija u ponedjeljak, 14. ožujka.

požar vatra ilustracija

U nedjelju navečer požar kod Starog Červara

Ilustracija - Foto Luisella Planeta Leoni za Pixabay korona covid dezinfekcija

Stožer: U ponedjeljak jako malo novih slučajeva