in

Policija poziva svjedoke nesreće: Tko je prošao na crveno?

Ilustracija/Foto MUP

Policija poziva svjedoke nesreće koja se dogodila jučer u večernjim satima na raskrižju Rakovčeve i Vukovarske ulice u Puli

Prometna policija utvrđuje okolnosti prometne nesreće koja se dogodila jučer oko 20.50 sati na raskrižju Rakovčeve i Vukovarske ulice u Puli.

Nesreća se dogodila kada je 27-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine upravljao automobilom VW Golf, pulske registarske oznake, kolnikom Rakovčeve ulice te je ušao u raskrižje i nastavio vožnju ravno, dok je na uređajima za davanje znakova prometnim svjetlima bilo upaljeno neutvrđeno svjetlo. U tom trenutku se sudario s automobilom Citroen, pulske registarske oznake, kojim je kolnikom Vukovarske ulice upravljao 40-godišnji hrvatski državljanin, a koji je ušao u raskrižje, dok je na uređajima za davanje znakova prometnim svjetlima bilo upaljeno neutvrđeno svjetlo.

Policija poziva svjedoke nesreće da se jave u Postaju prometne policije Pula-Pola, Tršćanska 36 osobno ili pozivom na broj 192 ili 052 538 739, a informacije mogu dostaviti i elektroničkom poštom na adresu pprp.pula@mup.hr.

PREVARA U UMAGU: Starici se predstavio kao policajac i tražio da ode u banku po novac

Poljak uhićen zbog napada na djelatnicu trgovine koja ga je ulovila u krađi