in

Policija pronašla provalnike u vozila

Ilustracija MUP

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da su 39-godišnjak, 39-godišnjakinja i 26-godišnjak počinili dva kaznena djela teška krađa.

Policija sumnjiči dva muškarca i ženu da su u noći s 25. na 26. ožujka, na parkiralištu u Marulićevoj ulici u Puli, razbili stakla na teretnom vozilu Mercedes Sprinter, pulske registracijske oznake, a potom iz vozila otuđili motornu pilu i brusilicu. Potom su 7. travnja tijekom noći s istog teretnog vozila skinuli ploče od pleksiglasa koje su bile postavljene nakon što su provalnici prethodno razbili stakla te su iz kombija otuđili torbu s alatom i druge predmete. Time su pravnu osobu iz Pule oštetili ukupno za više tisuća kuna.

Policijski službenici uhitili su osumnjičene 8. travnja oko 4 sata, nakon što su u Ulici Ćirilometodske družbe provalili u automobil Citroen, pulske registracijske oznake, iz kojeg nisu ništa otuđili, ali su razbijanjem stakla oštetili 46-godišnjeg vlasnika za više stotina kuna.

Osumnjičeni su po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 8. travnja u večernjim satima, privedeni u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

policijska postaja poreč foto tanja kocijančić

Policija savjetuje: ONLINE podnesite zahtjev za dozvolu boravka i rada radnika

U POREČU u sklopu Dana činjenja dobrih djela Gradsko kupalište dobilo podloge za društvene igre