in

Policija pronašla vozača koji je pobjegao s mjesta nesreće u kojoj su ozlijeđeni majka i dvoje djece

Ilustracija MUP

Rovinjska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 35-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanje pomoći.

Naime, 5. ožujka oko 22.25 sati, 35-godišnjak je upravljao automobilom Audi, pulske registracijske oznake, kolnikom Ulice vijenac braće Lorenzetto u Rovinju te je izlaskom iz oštrog zavoja izgubio nadzor nad vozilom i prešao na suprotnu stranu kolnika, gdje se sudario s automobilom Chevrolet, pulske registracijske oznake, kojim je upravljala 42-godišnjakinja.

U nesreći su lakše ozlijeđeni 42-godišnja vozačica i jedan maloljetnik iz Chevroleta, dok je drugi maloljetnik koji je također bio u vozilu zadržan u bolnici zbog težih ozljeda.

Vozač Audija se nakon nesreće udaljio s mjesta događaja bez da je razmijenio podatke s vozačicom i bez da je pružio pomoć ozlijeđenim osobama te je automobil ostavio u Angelinijevoj ulici. Operativnim radom na terenu policijski službenici su jučer u poslijepodnevnim satima utvrdili kako je vozilom upravljao 35-godišnjak te su vozača uhitili i nad njim proveli kriminalističko istraživanje.

Osumnjičeni će se danas u popodnevnim satima uz kaznenu prijavu privesti u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, objavila je istarska policija u ponedjeljak 7. ožujka.

Foto Atletski klub Maxims Poreč

Porečki Maximvsi izvrsni na natjecanju u ekipnom krosu u Labinu

Foto MUP policija ilustracija

Zahvaljujući pomoći građana uhvaćeni odmah nakon krađe