in

Policija traži svjedoke nesreće u Puli koja se dogodila 25. lipnja

Ilustracija

Prometna policija traži svjedoke prometne nesreće koja se dogodila u četvrtak u Puli

Policija traži svjedoke prometne nesreće koja se dogodila u četvrtak, 25. lipnja oko 8 sati, nedaleko raskrižja Ceste prekomorskih brigada i Medulinske ceste u Puli.

Nesreća se dogodila kada je nepoznati vozač motocikla upravljao motociklom Cestom prekomorskih brigada te je započeo skretati u lijevo kako bi se uključio na lijevu prometnu traku, a da nije provjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. U tom trenutku udario je prednjim bočnim dijelom u automobil Renault, pulske registarske oznake, kojim je lijevom trakom upravljao 43-godišnjak. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom, vozač motocikla udaljio se bez da je razmijenio podatke s drugim sudionikom nesreće.

U cilju rasvjetljavanja okolnosti prometne nesreće, policija poziva svjedoke nesreće da se jave u Postaju prometne policije Pula na broj telefona 052 538 739 ili da pristupe osobno u prostorije policijske postaje, a informacije mogu proslijediti i putem e-maila pprp.pula@mup.hr.

Najljepše dječje bajke, "Vera među knjigama" i Šavrinke - svi zajedno na BOOKtigi

POREČ: Prva ljetna radionica u Gradskoj knjižnici

POREČ: Nova akcija darivanja krvi

POREČ: Nova akcija darivanja krvi