in

Policijska akcija – Rekorder uhvaćen na Ipsilonu. Jurio je Audijem

Foto - Ilustracija MUP

Kao što je i najavljeno, policijski službenici su jučer od 9 do 14 sati na području Policijske uprave istarske proveli prometnu akciju nadzora brzine kretanja vozila.
 
Tijekom provođenja prometne akcije policijski službenici utvrdili su ukupno 65 prekršaja, od čega 44 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, osam  prekršaja korištenja mobitela za vrijeme vožnje, šest prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa i sedam ostalih prekršaja.
 
Najveća brzina izmjerena je na Istarskom ipsilonu, gdje su policijski službenici zaustavili 37-godišnjeg vozača koji je upravljao Audijem brzinom od 171 km/h, na mjestu gdje je brzina ograničena na 110 km/h. radi počinjenja prekršaja policijski službenici izrekli su mu novčanu kaznu od 5.000 kuna i mjesec dana zabrane upravljanja vozilima B kategorije.
 
Budući da je najčešći uzrok najtežih prometnih nesreća upravo neprilagođena ili nepropisna brzina kretanja, policija ponovno upozorava vozače da poštuju prometne propise i vode računa o svojoj i tuđoj sigurnosti u prometu, objavila je istarska policija 25. studenog 2022.

lopov provalnik

Provalio u kuću i ukrao skupocjeni nakit. Policija ima poruku za građane

Foto Grad Buje

BUJE – Prijavite se na radionicu i naučite sve o Adobe Illustratoru