in

POREČ: Diler uhvaćen zbog pokušaja ubojstva. Policija objavila što su mu sve našli u pretresu stana

Ilustracija - Foto Policijska uprava sisačko-moslavačke

Muškarac će tijekom jutra biti predan u pritvorsku jedinicu policije

Porečka policija je dovršila kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 33-godišnjak počinio kaznena djela ubojstvo (u pokušaju), omogućavanje trošenja droga i neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Njega se sumnjiči da je 21. travnja oko 5 sati u prizemlju zgrade u ulici Tina Ujevića u Poreču, nakon verbalnog sukoba i naguravanja, nekoliko puta udario 32-godišnjaka, a potom ga oštrim predmetom ozlijedio. Ozlijeđenom muškarcu pružena je pomoć u pulskoj bolnici gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.
Također ga se sumnjiči da je u noći sa 20. na 21. travnja u stanu na području Poreča, trima osobama omogućio trošenje droge, a 18. travnja u večernjim satima preprodao amfetamin državljaninu Bosne i Hercegovine.

Prilikom uhićenja 23. travnja, kod 33-godišnjaka su pronađena dva pvc paketića s amfetaminom bruto težine 3,3 grama namijenjena daljnjoj preprodaji, a prilikom pretrage stana koji koristi osumnjičeni pronađena su još dva pvc paketića amfetamina ukupno bruto težine 89,2 grama, digitalna vaga i aparat za vakumiranje.

Muškarac će tijekom jutra biti predan u pritvorsku jedinicu policije, objavila je istarska policija 24. travnja 2024.

Foto di Joe da Pixabay voda nevrijeme valovi

Snijeg, susnježica, pljuskovi s grmljavinom. Uskoro se vraćamo u kratke rukave

Porečka policija u Taru uhitila vozača. Oduzeli mu automobil zbog brojnih prekršaja