in

POREČ: Nesreća kod Bašarinke – motociklist naletio na auto – CESTA ZATVORENA ZA PROMET

Iz Policijske uprave istarske javljaju da se oko 12.50 sati dogodila prometna nesreća na području Poreča, zbog čega je za promet od 13.27 sati za sav promet zatvorena cesta od kružnog toka u Bašarinki do St. Vodopija. Teško je ozlijeđen motociklist koji je zbog ozljeda prevezen u Opću bolnicu Pula.

Prema prvim informacijama s mjesta događaja, motociklist se sudario s osobnim vozilom.

Od 13.30 sati cesta D-75 zatvorena je za sav promet između kružnih tokova Bašarinka i Stancija Vodopija poradi obavljanja očevida.

Dolaskom povoljnih vremenskih prilika, na našim prometnicama povećava se broj motocikala i mopeda te stoga savjetujemo vozače ostalih skupina vozila da obrate pozornost na njih jer su često neuočljivi ili se vrlo kasno uoče. Vozače mopeda i motocikala savjetujemo da provjere tehničku ispravnost uređaja na svojim vozilima te da koriste zaštitnu opremu kako bi sačuvali svoje zdravlje, da prilagode brzinu vožnje uvjetima na cesti, da ne upravljaju motorima ako su umorni ili pod utjecajem alkohola ili droga te da kontroliraju svoje ponašanje i strast za vožnjom, odnosno da ne ispituju i ne dokazuju mogućnosti svog mopeda ili motocikla.

DRUŠTVO NAŠA DJECA POREČ poziva roditelje i djecu da ispune anketu o danima u izolaciji

Otvorila frizerski salon protivno odluci Stožera civilne zaštite!