in

POREČ – PULA: Kažnjeni novčano i “lisicama” – Jedan vozio bez dozvole i odbio test na droge, a drugi za volanom pod zabranom

Ilustracija MUP

Pulska policija je 16. studenog oko 1,15 sati na kolniku Ceste prekomorskih brigada zaustavila i kontrolirala osobni automobil pulskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 34-godišnjak. Policijski službenici su tijekom kontrole utvrdili kako vozač upravlja automobilom prije stjecanja prava na upravljanje. Ponuđeno ispitivanje na prisutnost opojnih droga u organizmu muškarac je izričito odbio te mu je izrečena ukupna novčana kazna od 2.640 eura i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od tri mjeseca.
 
Porečka policija je pak jučer oko 7,45 sati u Ulici Stancija portun zaustavila i kontrolirala osobni automobil pulskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 54-godišnjak. Policijski službenici su tijekom kontrole utvrdili kako vozač upravlja automobilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije te je muškarac uhićen i prepraćen na nadležni sud koji mu je izrekao novčanu kaznu u iznosu od 1.320 eura i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od mjesec dana.

Foto Policija - MUP - Ilustracija

Dani tehničke ispravnosti vozila od 20. studenog – Besplatno pregledaj vozilo, osigurani i pokloni

Ilustracija - Foto Vatrogasci Pula

Noćas gorio lokal u Istri