in

POREČ: Sukobili se zbog parkinga, oštetili tuđi automobil i mahali baterijskom lampom

Foto Tanja Kocijančić


Porečka je policija provela kriminalističko istraživanje i  utvrdila da se 12. kolovoza oko 23,30 sati na parkiralištu  na Obali maršala Tita u Poreču sukobilo više osoba među kojima su bili 28-godišnjak i 23-godišnjakinja, protiv kojih je  zbog narušavanja javnog reda i mira podnijet optužni prijedlog.

Naime, policijski službenici  su utvrdili   da su 28-godišnjak i 23-godišnjakinja na parkiralištu narušavali javni red i mir  nakon što su zamijetili da im je netko oštetio automobil. U tom je trenutku 28-godišnjak iz bijesa nogom razbio retrovizor na automobilu Fiat Punto, talijanske registarske oznake, u vlasništvu 20-godišnje talijanske državljanke. Također istraživanjem je utvrđeno da su se muškarac i žena prethodno  sukobili s nepoznatim osobama, pri čemu je 28-godišnjak radi samoobrane zamahnuo baterijskom lampom  nakon čega su se nepoznate osobe udaljile.

Protiv žene i muškarca podnosi se optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira dok policija traga za ostalim sudionicima događaja.

POBIJEDIO ALKOHOL: Osobna priča o uspjehu Damira Matića koji je biciklom krenuo iz Njemačke prema Poreču

Flego: Istra je sigurna i nije fer da ispaštamo zbog drugih