in

POREČ: Uhvaćeni s kalašnjikovom i marihuanom

Porečka je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da su 42-godišnjak i 37-godišnjak počinili kazneno djelo nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, dok se 42-godišnjaka sumnjiči i da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Naime, 14. lipnja oko 17.45 sati, policijski službenici su prilikom kontrole prometa u Ulici Molindrio u Poreču zaustavili automobil Fiat, pulske registarske oznake, u kojem su se nalazila dvojica muškaraca. Prilikom kontrole osoba utvrđeno je kako stariji muškarac nema nikakvu ispravu kojom bi dokazao svoj identitet, a prilikom pregleda automobila policijski službenici uočili su iza sjedala torbu u kojoj se nalazila automatska puška tzv. kalašnjikov s pripadajućim spremnikom i streljivom. Policijski službenici uhitili su muškarce te su obavili i pretrage njihovih domova, a prilikom pretrage doma 42-godišnjaka pronašli su i 590 grama marihuane te druge predmete kaznenog djela.

Foto MUP

Osumnjičeni su po dovršetku kriminalističkog istraživanja, jučer u večernjim satima, privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske.

MARČANA dobila novo Vijeće – Predsjednik Denis Diković, evo tko je sve osvojio mandate

UMAG: Policija lopova uhvatila odmah nakon krađe