in

POREČ: Zabio se s Opelom u stup, pa s društvom pobjegao

Ilustracija - Foto Policijska uprava zadarska

Kao što smo već izvijestili, u petak, 15. srpnja oko 23.45 sati, na kolniku državne ceste D-75 u Poreču dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Policija je danas, 7. srpnja, dala detalje o ovoj prometnoj nesreći.

Dakle, nesreća se dogodila kada je 30-godišnjak prije stjecanja prava na upravljanje vozilima B kategorije, upravljao s osobnim automobilom Opel, pulske registracijske oznake. Neposredno prije kružnog toka kod vodenog parka, nepropisno je pretekao teretno vozilo Mercedes, pulske registracijske oznake, kojim je upravljao 37-godišnjak. Ulaskom u kružni tok 30-godišnjak je zbog neprilagođene brzine kretanja sletio van kolnika i udario u rasvjetni stup. Od siline udara automobil se zapalio, a požar je ugasio vozač teretnog vozila, dok su se vozač Opela i dva putnika udaljili s mjesta događaja.

Iako se vozač udaljio s mjesta događaja, policijski službenici su operativnim radom na terenu utvrdili njegov identitet te će, nakon što ga pronađu, protiv počinitelja pokrenuti prekršajni postupak radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Postupak će se pokrenuti i protiv 60-godišnje vlasnice Opela koja je automobil ustupila na korištenje 30-godišnjaku, iako je znala da nema pravo na upravljanje motornim vozilima B kategorije. priopćila je istarska policija.

Matea i Edi - Foto Plivački klub Poreč

Uspjeh porečkih plivača: Matea Sumajstorčić državna prvakinja, Edi Hadžić treći

policija auto foto mup pu istarska

DŽEPAROŠI NE MIRUJU: Pokrao Austrijanca u invalidskim kolicima