in

Požar kod stare plinare do Marine Veruda – podmetnut!

Policija je 6. lipnja oko 16 sati zaprimila dojavu o požaru skladišnog prostora uz Cestu prekomorskih brigada u Puli, a kojeg koriste 59-godišnjak i 61-godišnja,. Požar su lokalizirali i ugasili pulski vatrogasci. Na mjestu događaja je u suradnji s inspektorom zaštite od požara obavljen očevid, kojim je utvrđeno da je uzrok požara otvoreni plamen nepoznatog porijekla te policijski službenici utvrđuju okolnosti nastanka požara.

U požaru je izgorjelo stablo te se požar proširio na razne drvene palete i plastične sanduke, neregistrirani kombi Fiat Ducato i  druge predmeti. Nastala materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna, objavila je istarska policija 8. lipnja.

-6. lipnja u 16.24 zaprimili smo dojavu o požaru kod stare plinare. Na intervenciju smo izašli sa 4 vozila i 8 vatrogasaca. Požar je lokaliziran u 16:50. Na svu sreću u požaru nema ozlijeđenih a stanovnici okolnih kuća su također prebačeni na sigurno. Zahvaljujemo djelatnicima Marine Veruda koji su nam nesebično pomogli u gašenju, kao i u zaštiti plovila koji su bili ugroženi požarom, objavili su pulski vatrogasci.

Poreč domaćin sedmih Dana hrvatskog pršuta

Snima se: VRSARSKA RIVA kao kulisa njemačkog filma “Ein Sommer in Istrien”