in

Prebili ga ispred noćnog lokala u Istri, jer se žalio: Turist tražio pomoć i u svojoj državi

Foto Anja za Pixabay - Ilustracija

Policijski službenici priveli su osumnjičene u pritvorsku jedinici policijske uprave

Rovinjska je policija dovršila kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da su 56-godišnjak i 41-godišnjakinja počinili kazneno djelo teške tjelesne ozljede.

Osumnjičene se tereti da su 20. srpnja oko 3 sata, ispred objekta na Cesti za Valaltu, fizički napali 61-godišnjeg talijanskog državljanina koji se požalio na ponašanje jednog od djelatnika objekta. Ozlijeđeni muškarac zatražio je liječničku pomoć u Rovinju, a potom i u Italiji te je policija u rujnu zaprimila prijavu oštećenog i liječničku dokumentaciju iz koje je vidljivo kako je muškarac zadobio teže tjelesne ozljede. Policijski službenici uhitili su 56-godišnjaka i 41-godišnjakinju te su ih po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 7. rujna u večernjim satima, priveli u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Jutarnji list je objavio da se napad dogodio ispred swingerskog kluba Anaconda, koji se ovih dana spominjao u medijima zbog brutalnog premlaćivanja sina poznatog zagrebačkog odvjetnika, a posljedica batina koje je dobio Talijan pred tim klubom bila je da su mu u glavu morali ugraditi metalnu pločicu

romobil

Nesreća u Istri: Vozio romobil bez kacige i skidao ruke s upravljača pa zadobio teže ozljede

policija auto

Traže se svjedoci nesreće u Istri u kojoj su stradala dvojica motociklista. Upitan je semafor