in

Pronađen vozač koji je pobjegao nakon izazivanja prometne nesreće

Ilustracija - Foto Policijska uprava istarska

Policijski službenici ubrzo su pronašli vozača koji je prouzročio prometnu nesreću neregistriranim automobilom pod utjecajem alkohola te se udaljio s mjesta nesreće

Jučer oko 17 sati u Ulici Zelenice u Labinu 40-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,19 promila upravljao automobilom, pulske registracijske oznake. Vozač je zbog nedržanja sigurnosnog razmaka prednjim dijelom automobila udario u stražnji dio automobila, pulske registracijske oznake kojim je upravljao drugi 40-godišnjak, a koji se zaustavio ispred pješačkog prijelaza radi propuštanja pješaka.

Nakon što je prouzročio prometnu nesreću, vozač prvog automobila se udaljio. Policijski službenici su ubrzo pronašli vozača, a provedenom kontrolom utvrđeno je kako muškarcu, osim što je vozio automobil u alkoholiziranom stanju, vozačka dozvola istekla još 2014. godine. Također je utvrđeno i kako je automobilu istekla prometna dozvola.

Policijski službenici smjestili su vozača u posebne prostorije policijske postaje do prestanka djelovanja opojnog sredstava te se protiv njega zbog niza prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama pokreće prekršajni postupak, objavila je policija 17. svibnja 2023.

Foto Umjetnička škola Poreč

Porečki klaviristi “zlatni” na Međunarodnom natjecanju „Una Corda“

Foto PU istarska

Istarska policija poziva na Dan otvorenih vrata. Sudjeluje i europski prvak Mateo Matteoni