in

Radio nezakonito i služio se falsificiranom osobnom

Foto Policijska uprava istarska - Ilustracija

Policijski službenici Službe organiziranog kriminaliteta Policijske uprave istarske proveli su kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjim državljaninom Srbije i utvrdili sumnju da je počinio kazneno djelo krivotvorenje isprave.

Naime, policijski službenici su 17. studenoga oko 4.40 sati prilikom rada u pekari na području Pule zatekli 51-godišnjaka koji im je na uvid dao slovensku osobnu iskaznicu na ime druge osobe. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako se radi o krivotvorenom dokumentu te da se muškarac njime služio od početka svibnja ove godine, kada je nezakonito ušao u Hrvatsku iz Srbije. Zbog nezakonitog boravka, protiv njega je pokrenut postupak sukladno Zakonu o strancima.

Također je utvrđeno kako je 51-godišnjak nezakonito, odnosno neprijavljeno radio u pekari na području Pule, o čemu će policija izvijestiti i nadležnu inspekciju rada.
Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 18. studenoga u jutarnjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, objavila je policija 21. studenog 2022.

Foto Policijska uprava istarska

Maloljetnik bacio petardu i izazvao prekid utakmice. Nađen je

Foto Policijska uprava istarska - Ilustracija

UMAG: Usred noći uhvaćen pijan za volanom BMW-a. Skupo je to platio