in

Razbojnička krađa u Istri: Ukrala alkohol na kiosku. Limenku uz prijetnje bacila na prodavačicu

Foto: PU brodsko-posavska

Osumnjičena je jučer u jutarnjim satima uz kaznenu prijavu predana u pritvorsku jedinicu policije

Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakinjom i utvrdila sumnju da je počinila kazneno djelo razbojničke krađe. Ženu se sumnjiči da je 1. listopada oko 8.15 sati došla do kioska na Vidikovcu i iz hladnjaka otuđila alkoholna pića. Osumnjičena je odbila platiti račun te je uz viku i prijetnje bacila jednu limenku na pult prema 55-godišnjoj djelatnici, koja se u strahu zaključala u kiosk.

Osumnjičena se nakon toga udaljila s mjesta događaja zajedno s otuđenim stvarima, no policijski službenici pronašli su je već nakon nekoliko minuta u Ulici Mate Balote s ukradenim predmetima. Žena je odbila dati na uvid osobne dokumente te se oglušila na upozorenja i naredbe policijskih službenika i pokušala se udaljiti s mjesta zaticanja. Policijski službenici su uporabili sredstva prisile i uhitili osumnjičenu.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, jučer u jutarnjim satima, osumnjičena je uz kaznenu prijavu predana u pritvorsku jedinicu policije, objavila je istarska policij 3. listopada 2023.

Pogledajte gdje se u Istri nalaze kamere za nadzor brzine

Ilustracija - Foto Policijska uprava istarska

POREČ: Uhvaćeni kako kradu pločice iz skladišta trgovine