in

Reketario Puljanku jer mu je njen sin prodao lošu drogu

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 38-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela iznude i neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Muškarca se sumnjiči da je u razdoblju od 1. rujna do 4. prosinca, uz prijetnje smrću i uništavanje imovine, na osnovi nepostojećeg duga, od 49-godišnjakinje iznudio nekoliko desetaka tisuća kuna.

U jutarnjim satima 4. prosinca, osumnjičeni je u Trinajstićevoj ulici u Puli ponovno pokušao iznuditi novac od 49-godišnjakinje, pri čemu joj je predao 780 grama marihuane, navodeći da se radi o drogi loše kvaliteta koju je prodao njen maloljetni sin. Istog dana u poslijepodnevnim satima, 38-godišnjak je ponovno pokušao iznuditi novac od 49-godišnjakinje te je tada uhićen i priveden u policijsku postaju.

Prilikom pretrage osumnjičenika, njegovog vozila i stana u Puli, policijski službenici pronašli su i oduzeli još 16,25 grama marihuane, tri mobilna uređaja i novac. Osumnjičeni je jučer u poslijepodnevnim satima priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, a policijski službenici nastavljaju provoditi kriminalističko istraživanje.

Sveti Nikola u porečkom Dječjem vrtiću „Radost“

Sveti Nikola u porečkom Dječjem vrtiću „Radost“

Prijem za predstavnike porečkog ogranka Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata

Prijem za predstavnike porečkog ogranka Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata