in

ŠOU u Medulinu: Pijani Česi fizički napali Nijemca a onda i vlasnika apartmana

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, policija podnosi protiv čeških državljana optužni prijedlog

Pulska je policija uhitila četvoricu čeških državljana radi drskog ponašanja te će ih danas privesti nadležnom sudu.

Naime, jučer oko 19 sati u Ulici Brajdine u Medulinu 45-godišnji češki državljanin je verbalno i fizički napao 27-godišnjeg njemačkog državljanina koji je prolazio pored njega, nakon čega su na mjesto događaja pristigli policijski službenici. Počinitelj i 28-godišnji češki državljanin počeli su tada vrijeđati i omalovažavati policijske službenike, a budući da se nisu smirili ni nakon izdanih upozorenja i zapovijedi, uhićeni su i dovedeni u policijsku postaju, gdje je obavljenim alkotestiranjem utvrđeno kako su obojica pod utjecajem alkohola.

Treći češki državljanin koji je bio s njima u društvu, 29-godišnjak, vratio se u apartman te je počeo vikati i udarati 57-godišnjeg vlasnika apartmana, a napadu se pridružio i 24-godišnji češki državljanin. Policijski službenici uhitili su 29-godišnjaka i 24-godišnjaka, za koje je također utvrđeno da su bili pod utjecajem alkohola.

U događaju su lakše ozlijeđena dvojica državljana Češke u dobi od 45 i 24 godine, kao i 57-godišnji vlasnik apartmana.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, policija podnosi protiv čeških državljana optužni prijedlog nadležnom sudu.

U Poreču nastupa Tamara Obrovac Transhistria Ensemble

cijepljenje

50 posto građana Istre cijepljeno prvom dozom – Miletić: To pokazuje veliku odgovornost