in

TAR – LANTERNA: Mladić pao s krova apartmana u turističkom naselju i poginuo

Foto: MUP

Slovenski državljanin mlađe dobi smrtno je stradao noćas u turističkom naselju Lanterna u Općini Tar-Vabriga u padu s krova.

Do pada je došlo u još nerazjašnjenim okolnostima, a prvu pomoć pokušali su mu pružiti gosti iz tog resorta, piše N1 Slovenija. Ondje se, navode, ovih dana odvija veliki festival na kojemu sudjeluje oko 3.000 mladih iz Slovenije. Ozlijeđeni muškarac nije bio gost resorta niti registrirani sudionik festivala, kazali su iz agencije koja organizira festival za N1 Slovenija.

Iz Policijske uprave istarske doznajemo da je porečka policija 30. travnja oko 3 sata zaprimila dojavu da je u turističkom naselju na području Općine Tar-Vabriga pronađen mrtav muškarac. Kriminalističkim istraživanjem potvrđeno je kako se radi o 25-godišnjem slovenskom državljaninu koji je, prema zasad utvrđenom, pao s krova apartmana, s visine od nekoliko metara, na zemljanu površinu. Nadležni državni odvjetnik naložio je obdukciju radi utvrđivanja točnog uzroka smrti, kazao nam je glasnogovornik policije Alen Pačić.

Foto Tanja Kocijančić - Fešta uoči Prvog maja na Carinskom gatu u Poreču

POREČ otkazao prvomajsku feštu, ali zabava se nastavlja na Carinskom gatu

gitara pixabay ilustracija

Dani gitare Umjetničke škole Poreč od 2. svibnja