in

Teška nesreća kod Svetvinčenta – Tri osobe ozlijeđene

Ilustracija - Foto MUP

Jučer oko 6,15 sati se na području Svetvinčenta dogodila prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teško, a jedna lakše ozlijeđena.

Nesreća se dogodila kada je 39-godišnjak upravljao automobilom Opel, pulske registracijske oznake za vrijeme dok mu je oduzeta vozačka dozvola i dok nije koristio sigurnosni pojas. Kretao se iz smjera Pule prema Žminju te je zbog ne držanja sigurnosnog razmaka prednjim dijelom automobila udario u stražnji dio prikolice koja je bila priključena na teretni automobil Man, pulske registracijske oznake kojim je iz ispred njega upravljao 62-godišnjak. Od siline udarca Opel se zarotirao na suprotnu prometnu traku te je u njega udario automobil BMW, pulske registracijske oznake kojim je upravljao 30-godišnjak.

U nesreći su teško ozlijeđeni vozač Opela i njegov 51-godišnji putnik dok je vozač teretnog automobila lakše ozlijeđen. Protiv vozača Opela se zbog izazivanja prometne nesreće podnosi kaznena prijava u redovnom postupku, objavila je istarska policija 8. prosinca 2022.

Foto OŠ Tar-Vabriga

TAR: Školski medni dan za prvašiće

Flego: Hrvatska u Schengenu!