in

Teško ozlijeđen pješak u nesreći koju je izazvao polaznik autoškole. Prijavu dobio instruktor

Foto Policijska uprava istarska

Policija će protiv instruktora vožnje podnijeti kaznenu prijavu jer nije pravovremeno reagirao kako bi spriječio teže posljedice u prometu

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 12.10 sati u Puli teško je ozlijeđen pješak. Nesreća se dogodila kada je 29-godišnjak upravljao automobilom Renault, kao polaznik autoškole, kolnikom Budicinove ulice te je dolaskom do raskrižja s Tomasinijevom ulicom, prilikom skretanja u lijevo, oduzeo prednost prolaska i sudario se s automobilom Fiat, pulske registracijske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 34-godišnjak. Nakon sudara Fiat je odbačen na nogostup, gdje je udario u 49-godišnjeg pješaka, koji je zbog zadobivenih težih ozljeda prevezen u pulsku bolnicu.

Protiv 39-godišnjeg instruktora vožnje podnosi se kaznena prijava zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, jer kao instruktor vožnje, iako ima dostupne komande, nije pravovremeno reagirao kako bi spriječio teže posljedice u prometu, objavila je istarska policija 16. ožujka 2023.

Ilustracija - Photo: Damir Spehar/PIXSELL drogerija trgovina muller parfemi

U Poreču, Rovinju i Puli danima krali parfeme, zvučnike i još štošta. Obojica su strani državljani

Foto DeguStazione Tar

TAR: U petak i subotu “Istrijanski vikend” u DeguStazioneu