in

Teško ozlijeđeni u prometnoj nesreći koju je izazvao 22-godišnjak

Nesreća kod skretanja za mjesto Fondole - Foto Vatrogasci Pula

Nesreću, u kojoj su ozlijeđene dvije osobe, izazvao je vozač automobila koji je nepropisno pretjecao. Ozlijeđene su iz Daewooa izvukli pulski vatrogasci

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 2. listopada oko 7.25 sati, ozlijeđene su dvije osobe. Nesreća se dogodila kada je 22-godišnjak upravljao automobilom Mazda, pulske registarske oznake, kolnikom ceste D-75 (Vodnjan – Pula) te je započeo nepropisno pretjecati vozilo ispred sebe preko uzdužne neisprekidane linije, čime je ugrozio promet iz suprotnog smjera i sudario se s automobilom Daewoo, pulske registarske oznake, kojim je iz smjera Pule upravljao 54-godišnjak.

Zbog zadobivenih ozljeda vozač i suvozač iz Daewooa prevezeni su u pulsku bolnicu gdje je utvrđeno kako je vozač teško ozlijeđen, a suvozač lakše.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, policija će protiv 22-godišnjeg vozača Mazde podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku, objavila je policija u nedjelju 3. listopada.

Pulski vatrogasci također su objavili podatke o nesreći, čiju fotografiju s mjesta nesreće i prenosimo:

-Tehnička intervencija u prometu na DC77 kod skretanja za Fondole. Izlaz na intervenciju s 2 vozila i 6 vatrogasaca u 7:29. Ozlijeđene osobe su izvučene iz vozila te predane djelatnicima HMP-a. U nesreći su ozlijeđene 2 osobe. Intervencija završila u 8:29, objavili su vatrogasci.

eksplozija bankomata u tinjanu Foto Mario Anthony Jakus za Istra Terra Magicu

JOŠ JEDAN BANKOMAT EKSPLODIRAO – ovog puta u Tinjanu. Lopov ga je uspio pokrasti

dječji tjedan poreč 2020, bajkaonica društvo naša djeca

Dječji tjedan u Poreču – pokloni za prvašiće, plesna predstava, izleti, pričaonica, kreativne aktivnosti