in

U Funtani ulovili dilera – U apartmanu našli marihuanu i kokain. Policija našla i kupce

Ilustracija MUP

Porečka je policija privela muškarca zbog preprodaje droge, a kod njega su pronašli i različite vrste droga

Porečka je policija 25. srpnja oko 20,40 sati na parkirališnom prostoru u Općini Funtana zatekla 26-godišnjeg slovenskog državljanina koji je prodavao drogu 32-godišnjaku.

Tijekom postupanja, 26-godišnjak se pokušao udaljiti sa mjesta događaja te je pružao otpor. Policijski službenici su nad njime primijenili sredstva prisile te je u događaju lakše ozlijeđen.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako je slovenski državljanin 36-godišnjaku prodao 110 grama marihuane, a 32-godišnjak je prekršajno kažnjen sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga.

Policijski službenici su temeljem naloga nadležnog suda tijekom jučerašnjeg dana obavili pretragu stana kojeg koristi osumnjičeni 26-godišnjak. Tijekom pretraga pronašli su 1.179 grama marihuane i 68 grama kokaina. Također su pronašli i digitalnu vagu, sredstva za pakiranje droge i novac za koji se sumnja da potječe od preprodaje droge.
Policija je oduzela drogu i pronađene predmete, a obzirom je utvrđena sumnja da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, protiv 26-godišnjaka se podnosi kaznena prijava u redovnom postupku, objavila je istarska policija 27. srpnja 2023.

policija traka mjesto nesreće

Teško ozlijeđen vozač bicikla u Istri: Zabio se u auto

Foto Policijska uprava istarska - Ilustracija

POREČ: U Špadićima uhićen vozač. Bio je pijan, imao je lažne tablice i neosiguran auto