in

U Istri prodavao lažnjake Guccija, D&G-a, Hugo Bossa i Vuittona. Dobio golemu kaznu

Foto Carinska uprava RH

Carinski službenici Sektora za mobilne jedinice, Službe za mobilne jedinice Pula na području Medulina spriječili pokušaj nezakonite prodaje krivotvorenih proizvoda renomiranih robnih marki.

Foto Carinska uprava RH
Foto Carinska uprava RH

Provodeći pojačane mjere nadzora na području Pule, carinski službenici Područne jedinice -Službe za mobilne jedinice Pula na području Medulina u prodajnom prostoru fizičke osobe, vlasnika obrta iz Zagreba, recidiviste u kršenju odredbi Zakona o žigu, spriječili su nezakonitu prodaju 884 komada raznih artikala (naočale, nogometni dresovi, odjevni predmeti, novčanici, satovi i dr.) označenih znakom renomiranih robnih marki Ray-Ban, Gucci, Adidas, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Dolce & Gabbana, Louis Vuitton, Lacoste, Calvin Klein, Michael Kors, Monster, Nike i drugih za koje postoji sumnja u povrede odredbi Zakona o žigu i za koje ne posjeduje odobrenja nositelja prava.

Zbog ponovljenog prekršaja opisanog člankom 138. stavak 1. točka 5. Zakona o žigu vlasniku obrta izdan je prekršajni nalog i izrečena novčana kazna u iznosu od 6.000 eura, a pronađena roba je oduzeta, objavila je u priopćenju Carinska uprava RH.

Foto Anja za Pixabay - Ilustracija

Istra: Uhićen i ide 7 dana u zatvor zbog prometnih prekršaja. Evo što je napravio

Foto - Ilustracija Policijska uprava istarska

Sudar u Istri: Teško ozlijeđen. Prešao na suprotnu stranu, udario u auto i sletio van ceste