in

U Puli kamenovan autobus vukovarskih odbojkašica

Foto FB ŽOK Enna Vukovar

Policija je jučer oko 21,15 sati zaprimila dojavu o oštećenju autobusa na ugibalištu na  Velom Vrhu. Dolaskom policije na mjesto događaja utvrđeno je da su nepoznati počinitelji kamenom pogodili autobus, vukovarskih registracijskih oznaka pri čemu su nastala oštećenja na dva stakla. U događaju nitko nije ozlijeđen, policija utvrđuje sve okolnosti događaja, objavila je istarska policija u nedjelju ujutro.

Budući da se radi o autobusu odbojkašica iz OK Enna Vukovar prenosimo njihov status s Facebooka, a ondje su objavljene i fotografije koje prenosimo.

“Ovo što vidite na fotkama u svijetu odbojke ne viđa se često – direktna posljedica nesportskog, huliganskog ponašanja navijača. Kamenjem razbijena stakla našeg autobusa pri povratku kući sa gostovanja. I prije nego nastavimo – nitko nije ozlijeđen, nije bilo ugodno, no sva šteta je srećom materijalna. A što se zapravo dogodilo? Naši vozači (odmah koristimo priliku zahvaliti na profesionalnosti, kao u uvijek, i u posebnim prilikama na visini zadatka) sjedili su na tribinama nedaleko od klinaca koji su se dogovarali da probaju ući u naš bus. Kad su to čuli vozači su se vratili do autobusa. No, nedugo nakon toga su i klinci stvarno došli i probali ući u autobus. Kako su bili ljuti sto su u tome spriječeni, u pokušaju provale, kad smo krenuli u prozorima su završila dva kamena. Policija je pozvana i napravljen je očevid, dalje je na njima. No, ostaje pitanje – što bi bilo da smo kojim slučajem pobijedili? U odbojci, u sportu generalno – ovome nema i ne smije biti mjesta!”

Foto Pixabay voda špina

Bez vode 14. ožujka dio Vižinade

Ilustracija - Foto Maksim Goncharenok za Pexels

Stožer u nedjelju: U Istri malo novozaraženih