in

U Vrsaru ukradeno vozilo. Vlasnik je napravio veliku grešku

Foto MUP RH - Ravnateljstvo policije

Policija traga za počiniteljem koji je otuđio automobil u Vrsaru te poziva građane da prije napuštanja vozila poduzmu mjere kojima će zaštiti svoje vozilo od krađe

Nepoznati počinitelj je između 17. i 19. veljače s parkirališta u Dalmatinskoj ulici u Vrsaru otuđio teretni automobil Peugeot Expert, pulskih registracijskih oznaka, bijele boje, u kojem su se nalazili ključevi vozila. Time je oštetio pravnu osobu iz Vrsara za više tisuća eura. Policijski službenici utvrđuju okolnosti događaja i tragaju za počiniteljem.

Kako bi se spriječili ovakvi događaji, Policijska uprava istarska upozorava građane da prije napuštanja vozila poduzmu mjere kojima će zaštiti svoje vozilo od krađe. Vrata i prozore potrebno je zatvoriti, a vozilo zaključati, čak i ako ga napuštate na kratko vrijeme. Ključeve nemojte ostavljati u vozilu, kao ni torbe, novčanike ili vrijedne predmete. U slučaju da postanete žrtvom krađe, odmah o tome obavijestite policiju na broj 192 kako bi policijski službenici mogli što prije započeti tragati za ukradenim automobilom, objavila je istarska policija 20. veljače 2024.

Foto Policijska uprava zadarska

Pijan bježao policajcima po Istri – Vrijeđao i drsko omalovažavao, pokušao pobjeći…

pjeašački prijelaz

Teška nesreća u Istri: Ženu (58) na pješačkom udario mladi vozač