in

Učenik porečke SŠ M. Balote poginuo na maturalcu u Pragu

Porečka Srednja škola MAte Balote

Učenik porečke srednje škole poginuo je na maturalnom putovanju u Pragu. – Maturant naše srednje porečke škole nažalost smrtno je stradao na maturalnom putovanju u Pragu. Više od toga ne mogu govoriti jer još uvijek čekamo izvješće od strane tamošnje policije – rekao je ravnatelj Krešimir Bronić iz srednje škole “Mate Balote” u Poreču za 24sata.

– Izvršen je policijski uviđaj, a što se točno dogodilo i mi ćemo znati nakon službenog izvješća. Kao ravnatelj škole osjećam se užasno loše. Nisam bio prisutan odnosno nisam bio na tom putu. Izražavam najdublju sućut roditeljima i cijeloj obitelji u ime cijele škole i svoje ime. Jako sam pod stresom i razumite me, ne mogu više od šoka govoriti, kratko je kazao vidno potreseni ravnatelj za 24 sata dodavši da se nesreća dogodila oko ponoći s petka na subotu.

Kako doznaje Jutarnji list, tijelo nesretnog učenika ostalo je u Pragu dok se ne dovrše očevid i istraga o nesreći.

– Saznali smo za to jutros jer je jedna učenica koja je na izletu nazvala svoju majku. I od tada smo svi u šoku. Nitko točno ne zna što se dogodilo, više ćemo znati u ponedjeljak. Pitanje je i hoće li se u ponedjeljak zbog ovog tragičnog događaja uopće odviti nastava, poručuju iz škole, navodi Jutarnji list.

Inače, na školskom putovanju su bili učenici opće i jezične gimnazije, treći i četvrti razredi, njih 87 s četvero profesora. Trebali su na maturalcu ostati do sutra, ali prema kući su krenuli jutros i vraćaju se večeras.

Foto Srednja škola MAte Balote Poreč

POREČ: Balotini učenici izvrsni na natjecanju iz matematike

Dječja radionica u Krnici - Foto DND Marčana

Vazan u Krnici – Puno smijeha i veselja na uskrsnoj radionici DND-a Marčana