in

Uhvaćen nakon prijave: Pijan htio voziti školsku djecu!

Ilustracija MUP

Policijski službenici bujske policije jučer su isključili iz prometa vozača koji je bio pod utjecajem alkohola, a krenuo je prema školi kako bi prevezao djecu kući

Naime, policija je 5. ožujka dobila informaciju građana kako je muškarac koji prevozi školsku djecu pod utjecajem alkohola te su se policijski službenici odmah uputili i oko 12.50 sati na cesti u naselju Kremenje zaustavili kombi vozilo Opel Vivaro, pulske registarske oznake, kojim je iz smjera Buja prema Momjanu upravljao 63-godišnjak.

Policijski službenici su ga alkotestirali te je utvrđeno da je muškarac upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 0.98 promila radi čega su mu izdali prekršajni nalog na iznos od 3.000 kuna i odredili mjeru opreza zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od mjesec dana.

Budući da je muškarac krenuo prema školi kako bi preuzeo djecu i odvezao ih kući, policijski službenici spriječili su ga u toj namjeri te su ga isključili iz prometa i pobrinuli se da po djecu dođe drugi vozač. (Izvor Policijska uprava istarska)

Tradizione a tavola: jela iz pinjate – u Istri prvo izdanje nove gourmet manifestacije

novac

UMAG: Radnica pronevjerila novac u trgovini