in

UHVAĆENI I KAŽNJENI: U Porscheu i Mercedesu jurili Ipsilonom

Ilustracija

Tijekom proteklog vikenda, od 5. do 7. ožujka, na području PU istarske evidentirano je 13 prometnih nesreća, od čega tri nesreće s ozlijeđenim osobama i 1deset nesreća s materijalnom štetom. Jedna je osoba teže ozlijeđena u prometnoj nesreći, dok su dvije osobe lakše ozlijeđene. U dvije prometne nesreće vozači su bili pod utjecajem alkohola.

Policijski službenici su tijekom vikenda kontrolirali ukupno 473 vozača i vozila te su iz prometa isključili 13 vozača i osam vozila, a utvrdili su ukupno 247 prekršaja.

Što se tiče prekoračenja brzine 5. ožujka oko 19.17 sati policijski službenici su na Istarskom ipsilonu zaustavili 31-godišnjeg talijanskog državljanina, koji je upravljao Porscheom, talijanske registarske oznake,  brzinom od 161 km/h na mjestu gdje je ograničenje brzine 110 km/h.

Zbog počinjenog prekršaja izrečena mu je novčana kazna u iznosu od  5.000 kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja na području Republike Hrvatske u trajanju od mjesec dana.

Istu kaznu dobio je 53-godišnjak, kojeg su istog dana oko 19.46 sati policijski službenici zaustavili, također na Istarskom ipsilonu, kako upravlja Mercedesom, pulske registarske oznake, brzinom od 167 km/h na mjestu gdje je brzina ograničena na 110 km/h.

NESREĆA KOD VODNJANA: Auto sletio van ceste – Policija traži svjedoke!

UHIĆEN: 42-godišnjak pratio djevojku, slao pisma, poklone, čak je pokušao ući u njen dom…