in

Ukraden Megane: Ne ostavljajte ključeve u vozilima!

Foto Unsplash - Ilustracija

Policija poziva građane da prije napuštanja vozila poduzmu mjere kojima će zaštiti svoje vozilo od krađe, a u slučaju da postanu žrtvom krađe, odmah o tome obavijestite policiju na broj 192

Nepoznati je počinitelj u noći sa 7. na 8. studenoga u Ulici Palazzine u Puli otuđio bijeli automobil Renault Megane, pulske registracijske oznake, koji je bio otključan te se u kontakt bravi nalazio ključ. Time je 66-godišnju vlasnicu oštetio za više tisuća kuna te policijski službenici utvrđuju okolnosti događaja i tragaju za počiniteljem. 

Kako bi se spriječili ovakvi događaji, Policijska uprava istarska upozorava građane da prije napuštanja vozila poduzmu mjere kojima će zaštiti svoje vozilo od krađe. Vrata i prozore potrebno je zatvoriti, a vozilo zaključati, čak i ako ga napuštate na kratko vrijeme. Ključeve nemojte ostavljati u vozilu, kao ni torbe, novčanike ili vrijedne predmete.

U slučaju da postanete žrtvom krađe, odmah o tome obavijestite policiju na broj 192 kako bi policijski službenici mogli što prije započeti tragati za ukradenim automobilom.

Pijan sletio van ceste kod Cerovlja

mačevalački klub špada poreč

Najuspješniji nastup porečke Špade na Prvenstvu Hrvatske!