in

UMAG: Izazvao sudar pod utjecajem alkohola pa pobjegao

Ilustracija - Foto Fleimax za Pixabay

Umaška policija je jučer oko 18.40 sati zaprimila dojavu o prometnoj nesreći u Juricaniji kraj Umaga te da je jedan sudionik napustio mjesto nesreće.
 
Dolaskom policije na mjesto događaja utvrđeno je da se  nesreća dogodila kada je  41-godišnjak kojem je vozačka dozvola istekla još 2019. godine, upravljao automobilom Seat, pulske registracijske oznake, iz smjera Savudrije u smjeru Umaga. Vozač se nije kretao sredinom prometne trake, već je prešao automobilom na suprotnu prometnu traku, gdje se sudario s automobilom  Lancia, talijanske registracije oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 87-godišnjak.
 
U prometnoj nesreći nitko nije ozlijeđen, ali je nastala materijalna šteta. Nakon prometne nesreće, vozač  Seata se udaljio s mjesta nesreće, no policijski službenici ubrzo su ga pronašli i utvrdili da je bio pod utjecajem alkohola od 1.23 promila.
 
Radi počinjenja prekršaja iz  Zakona o sigurnosti prometa na cestama, protiv vozača se pokreće prekršajni postupak, objavila je policija 27. siječnja.

holokaust obilježavanje grad poreč polaganje vijenci elio rabar

POREČ obilježio Međunarodni dan sjećanja na žrtve holokausta

policija

Dok su se dvojica tukla treći se automobilom zaletio u jednog od njih