in

UMAG: Policija uhitila dvojicu dilera

Foto MUP

Zbog sumnje da su posjedovali i preoprodavali drogu, umaška policija uhitila dvojicu 27-godišnjaka

Umaška je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom te je utvrdila sumnju da je počinio kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama i omogućavanje trošenja droga.

Naime, policijski službenici su 3. kolovoza oko 22,30 sati u Ulici Otavija Zakinje u Umagu zatekli 27-godišnjaka koji je kod sebe posjedovao 0,27 grama kokaina. S njim u društvu nalazio se 27-godišnjak te su zbog sumnje da su počinili kazneno djelo obojica uhićeni.

Temeljem naloga nadležnog suda, policijski službenici su obavili pretragu doma te su pronašli nekoliko vrećica s oko 3 grama marihuane, za koju je utvrđeno da pripada drugoosumnjičenom te je protiv njega zbog neovlaštenog posjedovanja droge nadležnom sudu podnijet optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droge.  Nadalje, kriminalističkim istraživanjem nad prvoosumnjičenim utvrđeno da se bavio preprodajom droge i da je davao na konzumiranje drogu  te je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, priveden u večernjim satima  4. kolovoza u pritvorsku jedinicu PU istarske.

POREČ: Još jedna uspješna akcija darivanja krvi s čak 7 prvodavaoca

NOVIGRAD: Vijenac i svijeće povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti