in

UMAG: Tražio od policajca da ga ne kazni a onda prijetio, vikao…

Ilustracija

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje umaška je policija provela kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjim hrvatskim državljaninom.

U četvrtak, 26. kolovoza oko 2.20 sati, policijski službenici su zamijetili automobil Citroen, pulske registarske oznake kako krivuda cestom s upaljenim dugim svjetlima. U Ulici Angela Medice u Umagu vozač je zaustavio automobil te je utvrđeno kako vozač nema kod sebe prometnu dozvolu i kako automobilom upravlja bez položenog vozačkog ispita. Budući da je postojala sumnja da upravlja vozilom pod utjecajem alkohola, ponuđeno mu je alkotestiranje, koje je 45-godišnjak odbio te je zatražio od policijskog službenika da ga ne procesuira zbog počinjenih prekršaja. Nakon što mu je policijski službenik priopćio kako će ga privesti u policijsku postaju kako ne bi nastavio s činjenjem prekršaja, muškarac je počeo vikati, pružati otpor te je policijskom službeniku više puta uputio ozbiljne prijetnje. Uz uporabu sredstava prisile, osumnjičeni je svladan i priveden u policijsku postaju.

Zbog sumnje da je počinio više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, protiv 45-godišnjaka se pokreće prekršajni postupak, dok je zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje jučer u večernjim satima priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske uz odgovarajuću kaznenu prijavu.

FUNTANA: Turisti sami uhvatili lopova u pokušaju krađe

Božinović – Od 1. rujna otvaraju se zatvoreni dijelovi kafića. Ugostitelji: Konačno