in

VABRIGA: Dvije osobe teže ozlijeđene u prometnoj nesreći u kojoj je sudjelovao policajac

Ilustracija

Vozač motocikla i njegova suvozačica su teže ozlijeđeni u prometnoj nesreći u Vabrigi

U subotu, 5. rujna oko 11.40 sati, u naselju Vabriga dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije osobe. Nesreća se dogodila kada je 23-godišnji policijski službenik upravljao službenim automobilom Ford kolnikom županijske ceste 5037 iz smjera Tara prema turističkom naselju. Dolaskom do raskrižja s Turističkom ulicom, policijski službenik je započeo skretati u lijevo, bez da je prethodno propustio motocikl Yamaha, austrijske registarske oznake, koji je dolazio iz suprotnog smjera, a koji je zadržavao smjer kretanja. U tom trenutku, automobil se sudario s motociklom, kojim je upravljao 71-godišnji austrijski državljanin te su vozač motocikla i njegova 71-godišnja suputnica, također austrijska državljanka, pali na tlo.

Zbog zadobivenih ozljeda vozač motocikla i suvozačica su prevezeni u pulsku bolnicu, gdje je utvrđeno da su teže ozlijeđeni te su nakon pružene liječničke pomoći pušteni na kućnu njegu.

Protiv 23-godišnjaka se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu radi izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, priopćeno je iz PU istarske.

POŠTUJTE NAŠE ZNAKOVE – Porečka policija u akciji zaštite školaraca u prometu

U porečkim klupama čak 182 prvašića, najviše u posljednjih pet godina