in

VRSAR/FUNTANA: Za vikend 4 prometne nesreće u kojima su sudjelovali stranci

Ilustracija

Proteklog vikenda na području Policijske postaje Poreč dogodilo se sedam prometnih nesreća, od čega tri nesreće s ozlijeđenim osobama i četiri nesreće s materijalnom štetom, te jedan nalet vozila na divljač.

Uzrok nesreće koja se dogodila u subotu u mjestu Vrsar bilo je nepropisno kretanje vozila kolnikom gdje je došlo do udara vozila u kameni zid. U nesreći je putnica u osobnom automobilu zadobila ozljede.

Druge dvije nesreće s ozlijeđenim osobama dogodile su se u nedjelju na području Općine Vrsar, gdje je zbog neprilagođene brzine došlo do izlijetanja vozila van kolnika. Kontrolom je utvrđeno da je njemački državljanin upravljao pod utjecajem alkohola 1,35 promila u krvi, te su u toj prometnoj nesreći dvije osobe ozlijeđene, dok je u mjestu Funtana državljanka Austrije upravljala mopedom prije stjecanja prava na upravljanje i bez korištenja zaštitne kacige i radi neprilagođene brzine kretanja došlo je do izlijetanja mopedom van kolnika.

Ostale nesreće dogodile su se na području Grada Poreča u kojima je nastala materijalna šteta na vozilima, doznajemo iz policije.

POREČ: Prijem i nagrade izvrsnim učenicama osnovnih škola

POREČ: Prijem i nagrade izvrsnim učenicama osnovnih škola

Teško ozlijeđen motociklist nakon što mu je automobil oduzeo prednost

ODUZEO MU PREDNOST i prouzročio smrt 54-godišnjeg motociklista kod Svetvinčenta