in

VRSAR: Pijani turist uhićen zbog izazivanja nesreće – Kamperom u zaštitarsku kućicu

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske postaje Poreč dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom. Nesreća se dogodila u noćnim satima subote na nedjelju, ispred auto-kampa Porto Sole u Vrsaru u kojoj je strani državljanin, upravljajući kamperom pod utjecajem alkohola od 1,98 promila u krvi, vozio unatrag i udario u zaštitarsku kućicu.

Počinitelj prometne nesreće je uhićen i doveden pred nadležni sud.

U dane vikenda policijski službenici izvršili su kontrolu 67 vozača/vozila pri čemu su utvrđena 23 prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Pojačane aktivnosti usmjerene su na utvrđivanje prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola, te je najveća koncentracija alkohola od 1,98 g/kg utvrđena kod 37-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Također, iz policije, najavljuju da će se u srijedu u akciji „Martinje“, te u dane vikenda provoditi pojačane aktivnosti usmjerene na kontrolu alkoholiziranosti vozačă. Također najavljujemo da će se u srijedu „Martinje“, te u dane vikenda provoditi pojačane aktivnosti usmjerene na kontrolu alkoholiziranosti vozača.

Upozorenje vozačima: Čak i male količine alkohola otežavaju percepciju i usporavaju reakcije vozača, a istovremeno povećavaju njihovo samopouzdanje, te oni postaju slobodniji i skloniji kršenju prometnih propisa.

festival veseli glai voci allegre za djecu poreč

POREČ: Djeco, prijavite se na festival VESELI GLASI – VOCI ALLEGRE

POREČ: Bez vode 10. studenog trgovački centri na Facinki