in

Zbog buke u lokalu u Poreču: Dvojac uhićen jer su policajce napali, vrijeđali i prijetili im

Foto Grad Poreč

Osumnjičeni muškarci privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske

Porečka je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca u dobi od 37 i 34 godine te je utvrdila sumnju da su počinili kazneno djelo prisila prema službenoj osobi te da je 37-godišnjak počinio i kazneno djelo prijetnja.

Policija je 6. srpnja oko 10,45 sati zaprimila dojavu o glasnoj glazbi i galami na terasi ugostiteljskog objekta u Ulici Mate Bernobića u Poreču. Dolaskom policije na mjesto događaja, 37-godišnjak je prvo počeo vrijeđati, omalovažavati i prijetiti policiji, a potom  fizički napao jednog policijskog službenika. Kako bi odbili i spriječili napad  policijski službenici su nad 37-godišnjim muškarcem uporabili sredstva prisile. U tom je trenutku, na policijskog službenika nasrnuo 34-godišnjak kako bi ga spriječio u obavljanju službene radnje.
Obojica su uhićeni i dovedeni u policijsku postaju te su dovršetku kriminalističkog istraživanja 6. srpnja oko 21,30 sati privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Također, protiv obojice se pokreće i prekršajni postupak zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Ilustracija Pixabay ljekarna apoteka

Dežurna ljekarna u Poreču u nedjelju 7.7.

policija traka prometna nesreća

Istra: Uhićen jer je lažno dojavio da je na sudu postavljena bomba