in

Zbog prometnih prekršaja prijeti mu kazna od 82.300 kuna i 120 dana zatvora

Ilustracija - Foto PU istarska

Zatvor u trajanju do 120 dana i novčana kazna od 82.300 kuna prijeti 42-godišnjem vozaču kojega je policija prvog dana Nove godine u Varaždinu ponovno ‘ulovila’ u brojnom kršenju prometnih propisa

U subotu, 1. siječnja oko 20.20 u Međimurskoj ulici u Varaždinu, policijski službenici Interventne jedinice policije Policijske uprave varaždinske zaustavili su osobno vozilo kojim je upravljao 42-godišnjak. Provjerom je utvrđeno da vozilom upravlja prije stjecanja prava na upravljanje te da mu je izrečena pravomoćna mjera zabrane upravljanja vozilima B kategorije i mjera zabrane polaganja vozačkog ispita na rok od dvije godine zbog prethodno akumuliranih negativnih prekršajnih bodova. Također je utvrđeno da je upravljao neregistriranim i neosiguranim vozilom te da za vrijeme vožnje noću na vozilu nije imao upaljena svjetla. Muškarac je uhićen i doveden u Policijsku upravu varaždinsku te je nakon toga uz optužni prijedlog priveden prekršajnoj sutkinji Općinskog suda u Varaždinu koja mu je odredila zadržavanje u trajanju do 7 dana.

Za počinjene prekršaje prijeti mu izricanje ukupne novčane kazne u iznosu do 82.300 kuna i kazne zatvora u trajanju do 120 dana, objavila je varaždinska policija.

provala lopov pljačka krađa policija mup

Lopov provalio u stan dok je bračni par spavao

tar advent djeca adventorre foto robert marić tz tar

Lijepa vijest iz Tara: Broj stanovnika porastao za 20 posto – Lani rođene 24 bebe