in

Žene prekinule ljubavnu vezu pa se polijevale pivom i tukle čašama u kafiću

Ilustracija - Foto Unsplash

Tijana i Hana proglašene su krivima i osuđene zbog sukoba u kafiću, polijevanja pivom i razbijanja čaša, piše Danica. Sve se dogodilo potkraj kolovoza u 18 sati u kafiću u Zagrebu. Kad je Tijana rekla da želi raskinuti ljubavnu vezu dugu osam godina, Hana ju je polila pivom, piše u presudi. Tijana joj je vratila istom mjerom, nakon čega je snažno lupila čašom o čašu koje su držale u rukama te nanijela objema ozljede. Tijana je na sudu sve priznala.

“Rekla mi je da me vidjela s bivšim suprugom, što me je jako uzrujalo jer sam bila emotivno vezana za nju. Polile smo se pivom, a ja sam lupila svojom čašom o njezinu te smo obje ozlijeđene. Žao mi je zbog svega. Nakon toga, ponekad popijemo kavu, a nekad ona samo okrene glavu od mene”, rekla je Tijana.

Hana je pak ispričala kako je ona zapravo još ranije raskinula vezu, a Tijana to nikako nije mogla podnijeti.

“Ponekad sam se s njom nalazila prijateljski kako bih joj pomogla da prihvati da nas dvije više nismo skupa. Tog dana sjedila sam u kafiću i pila kavu kada je došla Tijana i naručila jednu pivu i dvije čaše.

U tom razgovoru Tijana je i dalje pričala svoju priču i nikako nije prihvaćala da nismo u ljubavnoj vezi, na što sam ja reagirala i zalila je pivom. Ona je nakon toga zalila mene te je razbila čaše i zarezala me po palcu desne ruke. Nakon toga je ustala i otišla, a mene je vlasnik kafića odvezao u bolnicu jer sam jako krvarila i nije bilo vremena čekati hitnu pomoć”, svjedočila je Hana.

Tijana (43) je osuđena na kaznu od 250 njemačkih maraka, odnosno 942.50 kuna, a Hana mora platiti 50 maraka, odnosno 188,50 kuna, odlučila je prekršajna sutkinja. Presuda je pravomoćna, objavio je portal Danica.

Hitna pomoć - Foto Tanja Kocijančić - Ilustracija

Tragedija u zgradi Porezne uprave – Pao preko stubišta i poginuo

Gordana Lalić - Foto Grad Poreč

POREČ kao primjer dobre prakse u energetskoj obnovi kulturne baštine