in

IDS u Poreču dijelio jaglace za Dan žena: Njihova uloga u društvu je neprocjenjiva

Foto IDS Poreč

Tradicionalno je danas, na Dan žena, IDS dijelio proljetnice u svim istarskim gradovima. Tako je bilo i u Poreču gdje su se ispred donjeg ulaza na Gradsku tržnicu okupili članovi porečke podružnice na čelu s predsjednikom Rolandom Kosinožićem i gradonačelnikom Lorisom Peršurićem. Na štandu su imali nekoliko stotina sadnica jaglaca koje su sve podijelili sugrađankama svih dobi.

Foto IDS Poreč
Foto IDS Poreč

Naravno, rado su ih za svoje bolje polovice uzimali i muškarci. Odaziv je bio velik, ističu iz IDS-a, te su u roku od sat vremena sve podijelili. Kiša je stalno prijetila, no ipak to nije zaustavilo velik broj građana da se danas uputi na tržnicu. Bila je to i prilika predstavnicima ove stranke da čuju mišljenja svojih sugrađana, te da s njima poćakulaju.

Predsjdnik Kosinožić istaknuo je da je darivanje cvijeća tek mali znak pažnje, simbolična gesta kojom IDS svake godine iskazuje zahvalnosti svim majkama, suprugama, prijateljicama, sestrama, djevojkama i zaposlenicama čije su uloge u obiteljima, zajednicama i radnim mjestima nezamjenjivi.

Foto Općina Vrsar

Prijem za Dan žena: Načelnik Vrsara istaknuo njihovu važnu ulogu za boljitak zajednice

trgovina supermarket ilustracija pixabay

Ovo su trgovine u Istri koje rade u nedjelju 10.3. – Poreč, Višnjan, Vrsar, Pazin, Potpićan, Pula, Labin, Rovinj, Sv. P. u Šumi…