in

BROJNE MEDALJE: Uspješan plesni vikend za porečki Studio MOT 08

Foto Plesni studio MOT 08

Plesačice Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08 imale su više nego uspješan vikend ispunjen energičnim nastupima i naravno nagradama u svim kategorijama.

fOTO pLESNI STUDIO mot 09
Foto Plesni studio MOT 08

Sa natjecanja Istra dance open, koje se održalo u Puli 28.11.2021.,  osim medalja i pehara, vratile su se sa  puno lijepih  doživljala i uspomena.

I mame plešu - Foto Plesni studio MOT 08
I mame plešu – Foto Plesni studio MOT 08

Plesačice Studija  predstavile su se sa 10 koreografija koje potpisuju Aleksandra Hodak i Chiara Pisak. Najmlađa skupina Dolls sa koreografijom „Mermaids“  je osvojila prvo mjesto u kategoriji Open Cicibani.

Foto Plesni studio MOT 08
Foto Plesni studio MOT 08

Skupina Diamonds je osvojila prvo mjesto u kategoriji Contemporary Formacija mini sa koreografijom  „Storm“. Prvo mjesto u kategoriji Open grupa Djeca su osvojile plesačice iz skupine Angels sa koreografijom  „Black Angels“.

Plesačice iz skupine Infinity su se predstavile sa dvije koreografije: „Always remember us this way“ sa kojom su uvjerljivo osvojile prvo mjesto u kategoriji Modern grupa Juniori, dok su drugo mjesto osvojile sa koreografijom  „Woman“ u kategoriji Jazz Dance Juniori.

Foto Plesni studio MOT 08
Foto Plesni studio MOT 08

Nastup solistica je također bio vrlo uspješan. Nika Jurišević je sa koreografijom „Because of you“ osvojila prvo mjesto u kategoriji Modern Solo Juniori. Antonia Sudaš je u kategoriji  Jazz dance solo Juniori sa koreografijom „Ain’t no other man“ također osvojila prvo mjesto.

Solistice Sandra Bošković i Mila Švarcov su osvojile drugo mjesto; Mila Švarcov sa koreografijom „Albatros“ u kategoriji Open solo djeca, a Sandra Bošković u kategoriji Modern solo seniori sa koreografijom „Read all abou it“ .

Foto Plesni studio MOT 08
Foto Plesni studio MOT 08

Svjetla pozornice su po prvi puta osjetile i mame plesačica koje plešu u skupini „Flash Moms“  te su se predstavile sa koreografijom „Beggin“ . Osim simpatija žirija i publike, osvojile su i  prvo mjesto u kategoriji Open Grupa  Seniori.

Jedna od najboljih koreografija natjecanja,  proglašena je i „Always remember us this way“ koju potpisuje Chiara Pisak.

Studio za izvedbene umjetnosti “MOT 08” čestita plesačicama i  voditeljicama Chiari Pisak  i Aleksandri Hodak na velikom uspjehu  i zahvaljuje roditeljima koji su strpljivo pomagali i bili podrška  tijekom natjecanja. Velika zahvala ide i Gradu Poreču koji kroz godine podržava rad Udruge.

korona covid unsplash ilustracija doktor maska

Istra: U ponedjeljak jako malo novozaraženih. Umrla osoba u dobi od 55 godina

policija mup ilustracija

Jedan vozio Ipsilonom u zabranjenom smjeru, a drugi 187 km/h