in

Dječji karneval u Baderni – Male maškare zabavljale se na novom igralištu

Dječje maškare u Baderni - Foto Grad Poreč

Brojne maškarice okupirale su u subotu (11.02. 2023.) novouređeno igralište u Baderni na Dječjem karnevalu koji je organizirao Mjesni odbor Baderna.

Dječje maškare u Baderni - Foto Grad Poreč
Dječje maškare u Baderni – Foto Grad Poreč

Super junaci, princeze, pirati, klaunovi, balerine, bubamare i mnogi drugi mališani sa roditeljima i meštrom sudjelovali su u maškaranoj fešti u zabavnom plesu, igrama, potrazi za blagom, te suđenju i spaljivanju pusta „Zločestog Koronka“, krivca što su pune dvije godine morale pauzirati i čekati ovo maškarano slavlje. Krivac je na kraju osuđen i spaljen, a maškarice su se nastavile zabavljali uz izbor za najbolje maske, krafne i sokiće. Dobru zabavu poželjeli su im i porečki gradonačelnik Loris Peršurić i predsjednik tamošnjeg MO-a Dragan Legović.

Organizator je bio Mjesni odbor Baderna, a sve se odvijao na polivalentnom igralištu, te novouređenom dječjem igralištu kraj dječjeg vrtića čije je radove vodio Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča. U sklopu radova izvedeni su zemljani radovi, te postavljena nova igrala i urbana oprema, a izgrađen je i novi ogradni zid prema susjednoj parceli, te hortikulturno uređena zelena površina igrališta. Radovi na dječjem igarlištu završeni su nedavno, a maškarice su ga odmah ovom prilikom i isprobale, objavio je Grad Poreč.

Kako je bilo u Baderni pogledajte video na našoj FB stranici:

https://www.facebook.com/istraterramagicanews/posts/pfbid0V8vBoFJgKksfx3qH5ovNkCxUcSknRQBoZg5XsGfJyKBCchdAiXbTwCri8vM1o5n5l?notif_id=1676119422570907&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notif

Tu pogledajte našu fotogaleriju:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=855203695522351&set=pcb.855205855522135

Foto Policijska uprava istarska - Ilustracija

U roku od nekoliko minuta dvaput uhvaćen kako vozi pijan. Skupo će to platiti

droga policija marihuana auto

Vozio drogiran, bez prometne i vozačke, a to nije sve. Uhitili su ga