in

Dječji vrtić Tići Vrsar objavio upise u novu pedagošku godinu

Vrsarski vrtić Tići - Foto Tanja Kocijančić

Dječji vrtić Tići Vrsar objavio je obavijest o upisima u novu pedagošku godinu.

Upisi djece, ove će se godine provesti isključivo putem aplikacije e-Upisi, dostupne na portalu e-Građani u razdoblju od 30.03. do 10.04.2024. u 12 sati.

Ovim putem iz vrtića mole i pozivaju sve roditelje koji ove godine planiraju predati zahtjev za upis u DV Tići da već ovih dana naruče dijete za pregled kod pedijatra, te da pripreme vjerodajnice za pristup e-upisima kako bi upisi u Vrtić protekli što jednostavnije.

Aplikacija e-Upisi jedna je od kompleksnijih e-Usluga kojom Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva, u partnerstvu s MZO i CARNET-om, omogućuje prijavu i upis, između ostalog i u ustanove ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja.

Sustav omogućava prijavu i upis djece u ustanove ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja na način  da je povezan s državnim servisima kako bi pojednostavili proces od prijave do potpisa ugovora s ustanovom/ dječjim vrtićem.

Roditelji koji iz određenih razloga ne budu u mogućnosti obaviti prijavu mogu se obratiti u vrtić, uz roditeljsku suglasnost za njih će to učiniti zaduženi vrtićki administratori svaki dan u razdoblju od 30.03. do 10.04. od 10 do 11 sati.

Više o svemu možete saznati na slijedećoj poveznici: https://www.vrtic-tici-vrsar.hr/index.php/238-upisi-u-pedagosku-godinu-2024-2025-bitno

Foto DeguStazione Tar

TAR: Pogledajte što u prvom tjednu travnja nudi bistro DeguStazione

Vladimir Pantović Panta i Marino Jugovac fažana bakalar

Porečani najuspješniji na Festivalu bakalara u Fažani