in

Info dani Ljetnog kampa Grada Poreča 27. i 28. lipnja

Roditelji, djeca i svi zainteresirani za rad Ljetnog kampa Grada Poreča, mogu doći u subotu, 27. i nedjelju, 28. lipnja, od 12 do 14 sati na Gradsko kupalište i dobiti informacije vezano za ovogodišnje, 23. izdanje ljetnog sadržaja za djecu predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta, čija prva smjena sa radom starta u ponedjeljak 29. lipnja.

Ovaj tradicionalni i najpoznatiji ljetni program za tristotinjak djece predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta, Grad Poreč  sufinancira od prve godine, a zahvaljujući Ljetnom kampu i njegovim sadržajima, djeca kvalitetno i sigurno provode slobodno vrijeme tijekom ljetnih praznika, te uče nove vještine.

Sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Ljetni kamp ove godine upisuje po 20 djece po skupini kroz četiri smjene (80 djece po smjeni), a posebno će se voditi računa o dezinfekciji prostora i predmeta te pridržavanju ostalih preporuka. Kamp će raditi svaki dan osim nedjelje, u 4 smjene, svaka u trajanju po 12 dana (prva smjena od 29.6. do 11.7., druga od 13.7. do 25.7. treća 27.7. do 8.8., četvrta od 10.8. do 22.8.). Radno vrijeme Kampa je od 6.45 do 16.15 sati, a djeca će se organizirati u grupe prema dobi i aktivnostima u kojima sudjeluju.

Voditelji aktivnosti su stručne osobe sa završenim edukacijama i licencama, a stručno vođene aktivnosti odvijat će se kroz školu plivanja, sportske aktivnosti, kreativne radionice i mnoge druge. Sve aktivnosti i novosti iz Kampa mogu se pratiti putem Facebook stranice Kampa.

U Hrvatskoj 56 novih slučajeva: I Goran Ivanišević pozitivan na koronavirus

ODLIČNE BROJKE: Od Tara i Poreča do Vrsara boravi 25 tisuća turista – Booking svakim danom sve bolji