in

Lions klub Poreč ponovno organizira nagradni likovni natječaj za istarske učenike

Foto Lions klub Poreč - Nagrade uručene učenicima 2022.

Članove Lions kluba Poreč jako raduje da su osmu godinu zaredom u mogućnosti pozvati učenike srednjih i osnovnih škola da sudjeluju u likovnom natječaju.
LCLIN 8 je osmi likovni natječaj čiji je organizator i pokrovitelj Lions Club Poreč.
Želja Lionsa je da ovim natječajem doprinesu unapređenju likovne kulture, kreativnog izražaja mladih, njihovog aktivnog učešća u kulturnom životu sredine, prijateljstva između gradova i rada humanitarnih organizacija.

LCLIN 8 je otvoren od 01.02. do 31.03.2023. godine. Po završetku natječaja građani će imati priliku posjetiti zajedničku izložbu svih pristiglih radova učenika.
Termin i mjesto izložbe će biti objavljeni po završetku natječaja.
I ove godine će Lionsi učenicima dodijeliti 6 nagrada u vrijednosti od ukupno 410 eura.

Ovogodišnji Likovni natječaj nosi naziv: „Suosjećanje“.

Jedna od najplemenitijih ljudskih vrlina je naša ovogodišnja tema. Suosjećanje krasi mnoge ljude diljem svijeta i razlog je što su milijuni života postali lakši, ljepši ili čak spašeni. Čini naš svijet ljepšim i boljim. Suosjećanje prema drugima, bilo da su ti drugi ljudi ili životinje, potiče u nama empatiju i brigu za druge. Budi u nama želju da pomognemo i da činimo nešto dobro. Ova divna osobina je podarena samo čovjeku i tko god je posjeduje može biti jako ponosan.

Porečki Lionsi žele da našim učenicima daju mogućnost da svoja individualna iskustva, doživljaje ili emocije vezane za ovu jako bitnu vrlinu izraze u slici, objavili su iz Lionsa.

Propozicije i prijave na natječaj učenici mogu dobiti u tajništvu svoje škole, kod medija, na facebook stranici Lionsa Poreč ili direktno kod organizatora na e-mail: svidovic@art-painter.com .


-Radujemo se velikom odazivu učenika i njihovim maštovitom radovima, poručila je u ime Lionsa Snježana Gutbier–Vidović.

Foto Policijska uprava istarska

Radari za snimanje brzine 31. siječnja na području Pule, Poreča, Sv. Lovreča, Kaštelira…

Foto Općina Vižinada novo rotor kružni tok

MUP financira sanaciju opasnih prometnih točaka. Daje 93.000 eura