in

MARČANA: Novosti iz vrtića Vrtuljak – Uz učenje engleskog i novi projekt zavičajnosti

Dječji vrtić Vrtuljak u Marčani

S rujnom je započela nova pedagoška godina i u Dječjem vrtiću Vrtuljak u Marčani koji ima puno novosti za djecu i roditelje.
Naime, u novom vrtiću godina je startala s pet odgojnih skupina, od kojih su četiri u matičnom vrtiću koje su popunjene, dok u Raklju ima još 2 mjesta.
Osim 10-satnog programa nudi se kraći program ranog učenja engleskog jezika a u tijeku godine još će se verificirati i dodatni programi prema zainteresiranosti roditelja te u suradnji s Društvom Naša djeca Marčana.

Radno vrijeme vrtića je od 06.15 do 16.15 sati, dok je dežurstvo do 16.30 sati, što se, ako treba, mijenja prema potrebama roditelja.
Novi početak donosi i nove projekte kojim se ovaj vrtić ponosi.

Naime, odmah na početku kreće se u realizaciju projekata zavičajnosti. Tema je ove godine “Poznate ličnosti u Općini Marčana”, a to se odnosi na pjevače, novinare, voditelje raznih programa, pisce i druge. Bit će svakako zanimljivo, jer ova općina ima dosta poznatih osoba.
-Želimo svima veseo, radostan i razigran novi početak pedagoške godine, poručila je ravnateljica Vrtuljka Klara Lukašić.

promenta nesreća motocikl

SMRT ZBOG BRZINE: Motociklist poginuo nakon pada. Na njega je naletjelo vozilo

Poštujte naše znakove - foto MUP

POŠTUJTE NAŠE ZNAKOVE – Od ponedjeljka u prometu i 36.000 prvašića